حسین اسماعیلیان در کارگاه آموزشی ایمنی در تاسیسات برق که با حضور کارشناسان واحدهای بهره برداری شرکتهای تبصره دو و امورهای تابعه برگزار شد اعلام کرد : در نتیجه این کاهش میزان مصرف انرژی بابت تولید هر متر مکعب آب به کمتر از یک کیلو وات رسیده و این در حالی است که هر سال تعداد ایستگاههای پمپاژ ، خطوط انتقال و عمق چاهها افزایش می یابد.
وی عملکرد حوزه انرژی شرکترا خوب توصیف کرد و اظهار داشت: گزارش مربوط به اطلاعات این بخش هر سال به تائید شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور میرسد.
وی تاکید سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی بر اصلاح الگوی مصرف و افزایش بهره وری را خاطر نشان کرد و یکی از مولفه های این بخش را مصرف انرژی دانست .
به گفته وی چند اقدام از برنامه ۱۱۰گانه شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در سالجاری به مبحث انرژی اختصاص یافته است که یکی استقرار سیستم استاندارد انرژی و دیگری استفاده از پنلهای خورشیدی است.
وی با بیان اینکه کاهش مصرف انرژی به منزله پایان کار نیست خواستار مهندسی مجدد منابع تولید و تقویت هر چه بیشتر نگاه مهندسی به مقوله انرژی شد.
 اسماعیلیان گفت: با یک اقدام مهندسی مجدد درطرقبه که شهری مواجه با تنش آبی است ظرفیت تامین و انتقال آب این شهر در سالجاری ۲۵درصد افزایش یافت  در حالیکه گمان می شد تاسیسات این امور در شرایط بهره وری حداکثری قرار دارد.
 اسماعیلیان دو تکلیف سازمانی و تکلیف شرعی را برای بخش انرژی  تعریف و بر تلاش هر چه بیشتر در جهت کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و ارتقاء شاخصهای مرتبط با انرژی تاکید کرد و گفت : این مهم هر سال در برنامه ها و اهداف شرکت گنجانده میشود.